VIDEO Caz şocant în Pantelimon: o tânără de 19 ani care spera să-şi găsească de muncă în Bucureşti a fost sechestrată şi obligată se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria venise din Alexandria, în Capitală, cu speranţa că Alexandru (23 de ani) o va ajuta să-şi găsească un loc de muncă. Acesta a încercat să scoată el bani de pe urmă fetei obligând-o să întreţină relaţii sexuale contra-cost.

Poliţiştii Secţiei 9 au fost sesizaţi, în urmă cu două zile, cu privire la faptul că fata de 19 ani, din judeţul Călăraşi, este sechestrată de trei indivizi înr-un imobil situat în Şoseaua Pantelimon. Urmare a investigaţiilor efectuate a rezultat că în urmă cu aproximativ două săptămâni, Victoria, venind la Bucureşti să se angajeze, l-a cunoscut pe unul dintre agresori, cu care a avut şi o relaţie de câteva zile, perioadă în care a locuit în casa acestuia.

Prin intermediul acestuia, fata l-a cunoscut pe Alexandru, care i-a promis că-i găseşte de lucru, însă principal condiţie eta să se mute în apartamentul său din Pantelimon. În tot acest timp alţi doi tineri o supravegheau pe tânără, în timp ce aceasta era obligată să se prostitueze.

În contextul extinderii cercetărilor, s-a mai stabilit că C. Ionel, R. Mihăiţă, O. Alexandru, împreună cu un alt individ identificat şi reţinut, în persoana lui G. Costel de 31 de ani, din Bucureşti, sunt autori ai unei infracţiuni de furt calificat, comisă în luna decembrie 2011 dintr-un magazin situat în zona unui complex comercial din sectorul 2. S-a constatat că cei patru, la data de 07.12.2011, prin forţarea sistemelor de asigurare ale uşii de acces, au pătruns într-un magazin situat în Aleea Ziduri Moşi, de unde au sustras 70 cartuşe de ţigări, diferite mărci. Prejudiciul estimat de partea vătămată este de aproximativ 9.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 9 Poliţie cu C. Ionel, R. Mihăiţă, O. Alexandru şi G. Costel  în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal (pentru primii trei), urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite