Cathedral Plaza s-a vândut cu 70 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin proces cu Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucureşti, Daiana Voicu, managerul Willbrook International a anunţat, în exclusivitate, în revista Q MAGAZINE, vânzarea Cathedral Plaza către un fond de investiţii britanic.

Managerul Willbrook International, Daiana Voicu spune că această tranzacţie dovedeşte valoarea pe care o are Cathedral Plaza în ciuda scandalurilor cu Arhiepiscopia Romano-Catolică.

"În urma unei oferte extrem de tentante financiar, împreună cu partenerii noştri, am hotărât să vindem proiectul Cathedral Plaza către un fond de investiţii britanic, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro. Fondul este unul dintre clienţii Willbrook InternationalŢ, a declarat managerul pentru Q Magazine.

Proiectul Cathedral Plaza al Millennium Building Development a fost autorizat de Primăria Sectorului 1 în 24 februarie 2006. Lucrările au fost începute în 9 martie 2006. În aprilie 2006, avizele au fost contestate în instanţă de reprezentanţii Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, procedurile juridice derulându-se timp de aproximativ trei ani. Din iulie 2007, lucrările au fost întrerupte până la soluţionarea cauzei. Acesteau au fost repornite anul trecut.

Cladirea Cathedral Plaza este un imobil cu patru niveluri la subsol, cu garaje pentru 200 de maşini, parter şi 19 etaje, de 75 metri înălţime.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite