Cătălin Militaru pictează abdomenele viitoarelor mămici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşteanul în vârstă de 25 de ani este foarte talentat la graffiti. În urmă cu doi ani a început să deseneze camere de copii cu personaje din desene animate, iar acum câteva luni s-a apucat să picteze burticile femeilor însărcinate.   

Cătălin a avut primul contact cu tuburile de vopsea în clasa a noua când a început să facă  pe toţi pereţii din spatele blocului în care locuia. De atunci, nu le-a mai lăsat din mână!

„Aş numi asta un mod de viaţă din moment ce creşti, depăşeşti etapa anilor de liceu când ai putea trece în ochii celorlalţi drept un copil teribilist care «măzgăleşte» ziduri şi continui să creşti, treci şi printr-o facultate, ajungi la 25 de ani şi tot ai mereu după tine un marker sau un tub pentru a da o semnătură în orice loc în care ajungi“, povesteşte Cătălin.

image

Prin 2007, tânărul s-a gândit că ar fi bine să scoată un ban din talentul lui. „Am început să vopsesc decoruri pentru grădiniţe sau serviceuri/ateliere auto. Am luat ceva bani pentru treaba asta“, spune băiatul.

În 2009 şi-a încercat talentul pe o cameră de copil, pe care a vopsit-o în întregime cu personaje din filmul de animaţie „Cars“. Apoi a mai primit o ofertă tot pentru o cameră. A scos 1.000 de lei din asta. „Preţul se stabileşte pentru fiecare lucrare în parte în funcţie de suprafaţa ce urmează a fi vopsită şi culorile folosite în proces“, susţine Cătălin.

40 de lei, pictatul burticii

Ultimul hobby pe care şi l-a descoperit grafferul este pictatul burticilor de femei însărcinate. „Sora mea este cea căreia i-am pictat burtica. S-a gândit că rămân nişte amintiri drăguţe dacă vom face câteva desene. Mă gândeam împreună cu prietena mea la un preţ şi pentru astfel de lucrări, dacă se vor mai ivi. Cred că o să cer în jur de 30-40 de lei“, spune Cătălin. 

Tânărul a terminat cursurile Facultăţii de Filosofie-Jurnalism de la Universitatea „Spiru Haret“. Cu toate că pictatul îi ocupă mult timp, băiatul lucrează şi la un restaurant de tip fast-food pentru a se întreţine. În afară de asta, încearcă să-i dedice cât mai multă atenţie şi prieteni sale, Mihaela, la care ţine foarte mult. Ea îl ajută, de altfel, la pictat.

„Eu mă ocup de desenele propriu-zise în cazul camerelor pentru copii, iar ea mă ajută în alegerea culorilor şi la combinarea armonioasă a lor“, a subliniat artistul.
   
   
ÎNTREBĂRI:
-Ce te inspiră când faci un graffiti?
-În graffiti mă inspir din locurile pe care aleg să le pictez. Anumiţi pereţi sau suprafeţe îţi cer anumite culori. La decorarea de camere cei mici îşi aleg personajele de desene animate sau din cărticele pe care vor să le desenez.
 
Profil
Născut.
3 octombrie 1985, Bucureşti
Studii. Facultatea de Filosofie-Jurnalism de la Universitatea „Spiru Haret“
Familie. Are o prietenă, Mihaela

Ce-i place:
„Îmi plac oamenii sinceri. Îmi plac prieteniile adevărate, deşi sunt greu de păstrat“, spune tânărul.

Ce nu-i place:
„Detest oamenii cu mai multe feţe şi fac tot posibilul s-I evit în viaţa de zi cu zi“, susţine Cătălin.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite