După un nou preinfarct, Cătălin Botezatu este monitorizat prin satelit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul designer are din nou probleme cu inima. El a suferit un preinfarct, dar a refuzat internarea în spital.

„Da, a suferit un preinfarct, dar acum se simte mai bine şi nu a fost internat în spital“, a confirmat, astăzi, pentru Adevărul de Seară, Sorin Duţoiu, PR-ul lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu şi Ioan Andone, investitori la „Tâmpa Gardens"

Cătălin Botezatu i-a îngrijorat pe medici în momentul în care s-a prezentat marţi la control. Acuzând dureri în zona pieptului, stări de vomă şi ameţeală, designerul a aflat cu stupoare că suferise un preinfarct, a scris, în exclusivittae, agentia de presă mondenă.ro. Prin urmare, de două zile poartă un aparat care măsoară tensiunea şi transmite în timp real rezultatele medicilor, la distanţă....Cătălin Botezatu este obligat de medici să se odihnească pe cât de mult posibil în aceste zile după câteva luni de agitaţie extremă.

La controlul medical efectuat marţi s-a descoperit că în Italia, săptămâna trecută suferise un preinfarct, potrivit sursei citate. Îngrijoraţi de starea precară de sănătate, medicii i-au cerut designerului să se interneze în spital. Botezatu a refuzat să rămână în spital completând un formular prin care îşi susţine dorinţa pe propria răspundere.Cu toate acestea, medicii i-au montat un aparat special care măsoară în timp real tensiunea. Acesta emite rezultatele către centrul medical iar, în cazul în care se întâmplă ceva grav, ambulanţa porneşte imediat spre locul unde se află designerul, el fiind monitorizat prin satelit.

Problemele de sănătate ale lui Bote au fost făcute cunoscute aseară la emisiunea „Acces Direct“ de la Antena 1. În ultimii ani, cunoscutul designer a mai suferit două infarcturi miocardice.

El ar trebui să facă o intervenţie chirurgicală pentru by-pass, dar a ales şi continuă să spere că problemele i se vor rezolva doar cu tratament medicamentos, mai arată sursa citată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite