Casele bucureştenilor din sectorul 2, păzite de Poliţia Locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prevenirea spargerilor de locuinţe în perioada concediilor de vară, primarul Neculai Onţanu a dispus Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 creşterea cu peste 30 % a efectivelor pedestre şi mobile care patrulează pe străzi în marile ansambluri de blocuri.

Peste 76 de poliţişti locali cu 30 de autovehicule de intervenţie şi 14 patrule mobile supraveghează 24 de ore din 24 toate străzile din sectorul 2 fiind pregătiţi în orice moment să intervină de urgenţă pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Împotriva spărgătorilor de locuinţe cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 au elaborat un plan de măsuri care prevede intervenţia de urgenţă la sesizările cetăţenilor, precum şi supravegherea cartierelor, inclusiv cu ajutorul celor 185 de camere video montate în principalele zone.

Toate persoanele dubioase care vor fi identificate pe străzi vor fi legitimate şi se va acorda o atenţie deosebită celor care transportă obiecte voluminoase ce pot proveni din spargeri sau furturi de locuinţe sau autovehicule.

Pe timpul nopţii, efectivele mărite ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor patrula în interiorul marilor ansambluri de locuinţe pentru descurajarea spargerilor de locuinţe, a furturilor de şi din auto, precum şi împotriva găştilor de cartier care pot provoca scandaluri şi infracţiuni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite