Sub teroarea traficanţilor: „Mi-au spus că vor plăti un albanez care să tragă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Stan, de 21 de ani, a fost împuşcat în Vinerea Mare de către Rafael Albu, zis şi „Rafi", cunoscut ca fiind traficant de droguri în Militari. După ce a scăpat ca prin urechile acului de glonţul care i-a distrus un plămân, victima, internată acum la Spitalul Universitar, se teme pentru viaţa sa, mai ales că este a doua oară când agresorul a încercat să-l omoare pe tânăr, folosindu-se de armă.

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în spate în Vinerea Mare. El le-a povestit poliţiştilor că a fost urmărit de un grup de tineri şi unul dintre băieţi a tras trei focuri asupra sa.

Victima, George Stan, împreună cu un prieten, ar fi trebuit să se întâlnească cu câţiva amici lângă hipermarketul Cora, din cartierul Militari. Un grup de băieţi înarmaţi cu bâte şi-a făcut apariţia, iar George a fost împuşcat de un băiat pe care l-a recunoscut.



Poliţiştii bucureşteni l-au prins astăzi pe Rafael Albu, tânărul care l-a împuşcat vineri pe George. Victima şi-a revenit, iar medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă se luptă în continuare să-i salveze plămânul.

George spune că totul s-a iscat din cauza unei fete. Conflictul dintre el şi pistolar a plecat de la legătură amoroasă pe care a avut-o cu prietena acestuia. „Mi-e frică când voi ieşi din spital să nu încerce din nou să mă omoare, pentru că familia lui Rafi are foarte mulţi bani. Mi-au spus că îi vor da 10.000 de euro unui albanez care să tragă“, ne-a mărturisit George.

Un alt incident armat a avut loc joi, tot în cartierul Militari. Poliţiştii au tras două focuri pentru a prinde trei persoane suspectate că ar fi spărgători de case. Ei au fost prinşi după o urmărire ca-n filme, încheiată lângă Plaza Mall, după ce au dat o lovitură într-un depozit din cartierul Militari.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite