Cartierul West Park priveşte spre Lacul Morii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ales este unul în plină expansiune. În Militari, Rom Canada Group va investi pentru acest proiect 50 milioane de euro. O altă companie, Anchor Grup, şi-a anunţat, tot în Militari, investiţii

ales este unul în plină expansiune. În Militari, Rom Canada Group va investi pentru acest proiect 50 milioane de euro. O altă companie, Anchor Grup, şi-a anunţat, tot în Militari, investiţii de aproximativ 60 milioane de euro în construirea a două cartiere rezidenţiale care vor oferi locuitorilor Bucureştiului peste 800 de apartamente.

Piscină, sală de fitness şi minimarket
Primăria Sectorului 6 a emis deja documentaţia necesară pentru construirea West Park, complex de locuinţe realizate la un înalt standard de confort, cu incintă şi acces complet securizate, cu piscină, sală de fitness, minimarket, parcări, grădiniţă şi locuri de joacă. Aici nu vor putea intra persoane care nu au domiciliul în complex. West Park va fi realizat pe 30.000 metri pătraţi, iar constructorii spun că doar 30% din această suprafaţă este dedicată clădirilor propriu-zise, iar restul - spaţiului verde. Investitorii promit că problemele cu parcarea, interfonul, liftul sau ambientul din scara blocului vor fi întru totul diferite de ceea ce oferă, în prezent, blocurile construite în perioada regimului comunist. Este vorba de 500 de apartamente în zece blocuri de joasă înălţime. "Apartamentele vor fi construite respectând standardele nord-americane, cu suprafeţe între 65 şi 100 metri pătraţi, cu spaţii de depozitare şi cel puţin un loc de parcare", a declarat Mike Youval, preşedintele Rom Canada Group. Cine doreşte să achiziţioneze una din cele 500 de locuinţe poate obţine un credit ipotecar de până la 100% din valoarea apartamentului, prin garanţii suplimentare, conform băncii. Aceasta va lua în considerare şi apartamentul pe care îl deţine deja pentru finanţarea avansului. Caietul de sarcini a fost deja achiziţionat de o serie de firme. Lucrările ar putea începe în maxim o lună, şi ar dura, pentru toate cele 500 de apartamente, până la trei ani. Într-o primă fază, vor fi gata 180 de locuinţe. West Park este primul ansamblu rezidenţial dedicat clasei medii şi cu preţuri promoţionale şi vine în întâmpinarea unei cereri mari de locuinţe de calitate amplasate în oraş.

Anchor Plaza îşi aşteaptă chiriaşii
Una dintre cele mai mari clădiri de birouri de lux din Bucureşti îşi aşteaptă chiriaşii. Construită în imediata vecinătate a centrului comercial Plaza Romania, aceasta conţine trei blocuri - parter şi 12 etaje -, fiind întinsă pe o suprafaţă de 33.000 de metri pătraţi. Anchor Plaza oferă companiilor birouri dotate cu toate facilităţile: tavan suspendat cu sistem de iluminare, posibilitate de conectare la internet, date, telefonie şi cablu TV, sistem audio pentru birouri, sistem de supraveghere cu circuit închis, lifturi de mare viteză, sistem automat de detecţie şi de stingere a incendiilor. Lucrările au fost demarate în luna iulie 2005. "După Bucureşti Mall, Plaza România şi Anchor Plaza, Anchor Grup îşi va folosi experienţa acumulată prin extinderea şi în alte domenii ale pieţei imobiliare din România", a declarat directorul general Anchor Grup, Ibrahim Paksoy.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite