Bucureşti: Carnaval al elevilor în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii Şcolii Internaţionale din Bucureşti vor organiza mâine un carnaval unde vor strange fonduri pentru secţia de pediatrie a Institutului Oncologic Bucureşti.

Cei 600 de preşcolari şi elevi ai Şcolii Internaţionale din Bucureşti vor organiza mâine, în campusul din Şoseaua Gării Căţelu nr. 1, un carnaval de sfârşit de an şcolar. Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru reamenajarea recepţiei secţiei de pediatrie a Institutului Oncologic Bucureşti şi pentru cumpărare de instrumente muzicale, necesare înfiinţării unei orchestre a şcolii. Copiii care studiază în campusul şcolii, potrivit programei de învăţământ britanice, sunt români, dar şi de altă naţionalitate, ei provenind din ţări ca Franţa, Germania, Italia, Croatia, Ungaria, Cehia, Rusia, Marea Britanie, SUA, Indonezia, Vietnam, Pakistan, Liban şi altele.

Concursuri şi activităţi trăsnite
 Evenimentul va fi caritabil, dar şi distractiv. Copiii alături de profesori vor organiza şi vor participa la diverse jocuri şi concursuri specifice vârstei lor, dar şi culturii britanice. „Astfel, cei care vor să se distreze vor asista la carnaval la curse de biciclete pe un traseu cu obstacole,  la turnee de tenis de masă, de tir cu arcul, la curse de skateboard-uri“, a explicat astăzi, pentru „Adevărul“, Andreea Caitas, PR-ul Şcolii Internaţionale din Bucureşti. De la eveniment nu vor lipsi nici activităţile trăsnite, precum „Udatul Profesorilor!“, „Ghiceşte Greutate Prăjiturii!“, „Pescuitul merelor cu gura!“, „Ghiceşte Numele Câinelui!“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite