Bucureşti: Cardul de tramvai se încarcă de la ATM-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul de transport în comun din ucureşti are, începând de astăzi, unul dintre cele mai moderne şi complete sisteme de taxare din lume. (GALERIE FOTO)

DECIZIE: Tonete noi pentru abonamentele RATB în Capitală

Banca Comercială Română (BCR) şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) au prezentat astăzi noul sistem de taxare pentru transportul în comun, care te scapă de stat la coadă la ghişeele RATB ca să-ţi reîncarci cardul. Acest sistem permite plata prin card bancar tip Visa la ATM-uri (contractless), dar şi plata online, pe site-ul http://online.ratb.ro.

SCHIMBARE: Biletele RATB vor fi înlocuite de cartele electronice, de la 1 ianuarie

Vor fi instalate 40 de ATM-uri în acest an

Până la sfârşitul anului, BCR va instala 40 de ATM-uri, echipate cu tehnologia contractless – ceea ce presupune doar apropierea cardului RATB de bancomat – în zonele cu trafic ridicat, iar până în 2012, numărul acestora se va ridica la 350.

„Bucureştiul este primul oraş din lume care oferă cetăţenilor posibilatea de reîncărcare online a cardurilor de transport, dar şi prima şi singura capitală de pe mapamond care oferă soluţia integrată completă: card cobrandat, reîncărcare la ATM, reîncărcare online şi reîncărcare plin plata cu orice card la POS-ul BCR“, a declarat directorul general al RATB, Gheorghe Aron.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite