Bucureşti: Protest cu utilaje agricole şi animale în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 4.000 de crescători de bovine protestează astăzi începând cu ora 10.45 pe bulevardele din centrul Bucureştiului, în încercarea de a atrage atenţia autorităţilor asupra problemelor din această ramură a agriculturii

Fermierii vor porni marşul din Comuna Jilava şi vor continua pe traseul Şoseaua de Centură -  Pod Bragadiru – Şoseaua Alexandriei – Calea 13 Septembrie – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Constituţiei.

Aici, protestatarii vor staţiona până la ora 23.00. Manifestanţii vor fi însoţiţi de animale şi 17 tractoare şi utilaje agricole. Jandarmeria Bucureşti va asigura măsurile de ordine publică la manifestare.

Între orele 10.45 - 13.00 protestatarii vor manifesta în Piaţa Victoriei, pe trotuarul din faţa Muzeului “Grigore Antipa”. Concomitent cu această acţiune, între orele 11.00 şi 16.00 va fi un alt protest la sediul Ministerului Agriculturii, de le Bulevardul Carol I, pe trotuarul din faţa instituţiei, la care vor participa 100 de persoane. În intervalul 13.00 - 14.00 se va desfăşura un marş pe traseul Muzeul “Grigore Antipa” – Calea Victoriei – Bulevardul Naţiunile Unite – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Constituţiei, pe banda 1 de circulaţie. Între orele 14.00 - 16.00 se va desfăşura mitingul de protest din Piaţa Constituţiei, unde protestatarii vor sta până la ora 23.00.

Fermierii sunt nemulţumiţi de subvenţia variabilă pentru compensarea dintre preţul de producţie şi preţul de vânzare al laptelui ca materie primă şi de verificarea laptelui provenit din schimbul intracomunitar, din punct de vedere al calităţii şi cotei de lapte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite