Bucureşti: Flickuri cu motorul în centrul Capitalei (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demonstraţia de acrobaţie pe motocicletă „Red Bull X-Fighters Exhibition“ se va desfăşura sâmbătă, 4 iulie, în Piaţa Constituţiei. La eveniment vor fi prezenţi patru din cei mai buni acrobaţi pe motocicletă din scena freestyle motocross care vor face o demonstraţie de zile mari în faţa Palatului Parlamentului.

Bucureştenii vor asista în acest weekend la un show inedit - patru acrobaţi pe motocicletă de top de freestyle motocross vor executa unele dintre cele mai grele trick-uri (figuri) pe motoare.
„Freestyle motocross (FMX) este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi extreme de pe planetă. Riderii Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin şi Steven Stuyven vor executa salturi de zeci de metri, atât în înălţime, cât şi în lungime, în timpul cărora vor face figuri care mai de care mai complicate, lăsând spectatorii cu gura căscată“, a promis Andreea Torba, communication manager la Red Bull Romania.

Unul dintre cele mai cunoscute turnee de FMX
Red Bull X-Fighters World Tour (GALERIE FOTO) este unul dintre cele mai prestigioase şi mai respectate turnee de freestyle motocross - FMX. Rideri de top dau tot ce au mai bun la această competiţie, care se desfăşoară, an de an, în multe locuri „exotice“, de la arene de coridă sau rodeo la sambadromul din Rio de Janeiro, de la castele medievale din Irlanda la cariere de piatră adânci de sute de metri. Pe lângă Red Bull X-Fighters World Tour, riderii fac demonstraţii în capitale din fiecare colţ al lumii.

Vin la Bucureşti direct din Texas
Cei mai buni rideri ai lumii, atât din cei deja consacraţi cât şi staruri în devenire, au fost prezenţi la Red Bull X-Fighters care s-a desfăşurat săptămâna trecută în statul american Texas, pe arena Historic Stockyards din oraşul Fort Worth.
Rider-ul de origine americană Nate Adams şi-a adjudecat victoria în cadrul celei de a treia opriri Red Bull X-Fighters World Tour 2009. În Lone Star State, 22.000 de fani au fost martorii unui double backflip istoric realizat de australianul Cameron Sinclair, care în final s-a clasat pe locul al treilea.

Super spectacol în Capitală
Curioşii pot admira la Bucureşti o demonstratie de FMX adevărat, desfăşurându-se la doar o săptămână după competiţia internatională din Texas de sâmbăta trecută. „Publicul va fi încântat să vadă cele mai nebuneşti trickuri şi va fi prezent la un spectacol de senzaţie. Jimmy, Morgan, Nick şi Steven vor executa trick dupa trick. Aşteptăm atât pe cei pasionaţi de acest sport, dar şi pe cei „neiniţiaţi“, deoarece este o demonstraţie de măiestrie foarte interesantă de urmărit pentru toată lumea“, ne-a asigurat Andreea Torba.Intrarea la show-ul de sâmbătă este liberă, spectatorii fiind aşteptaţi de la ora 19.00 în faţa Palatului Parlamentului.

Cine sunt riderii
Jimmy Verburgh
s-a născut pe 10 februarie 1974 în oraşul Zelzate din Belgia. În prezent, este situat pe locul 25 la nivel mondial. Cel mai bun rezultat obţinut vreodată la o competiţie internaţională a fost în Africa de Sud în 2004 când s-a clasat pe locul 2.
Steven Stuyven s-a născut pe 5 mai 1981 tot în Belgia, în oraşul Budstaat.
Morgan Carlson s-a născut pe 27 ianuarie 1980 în oraşul Alicante din Spania. În 2006 a obţinut locul 3 la competiţia internaţională de freestyle motocross din Katowice, Polonia.
Nick Franklin s-a născut pe 10 septembrie 1981 în Noua Zeelandă. Este considerat ca fiind cel mai bun rider din Noua Zeelandă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite