Capitala se pregătește pentru vreme rea. Oprescu a convocat Comandamentul de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general Sorin Oprescu a convocat, astăzi, comandamentul în vederea pregătirii pentru iarnă, menţionând că şcolile, spitalele, intrările şi ieşirile din Bucureşti rămân priorităţi ale anotimpului rece.

O primă măsură dispusă de edil a fost curăţarea de praf a gurilor de canal şi pregătirea plugurilor şi utilajelor de mici dimensiuni pentru intervenţii în caz de nevoie, inclusiv pe aleile dintre blocuri.

Oprescu a cerut Administraţiei Străzilor să ia măsuri de conservare a acelor străzi aflate în lucru care nu vor putea fi reparate anul acesta din cauza vremii nevaforabile, precizând că acestea trebuie să fie semnalizate corespunzător şi să fie construite podeţe pentru traversarea lor.

Primarul general a mai dispus repararea semafoarelor şi luminarea trecerilor de pietoni acolo unde acestea sunt nefuncţionale, precum şi îndepărtarea crengilor de copaci de la stopuri care obturează vizibilitatea şoferilor.

Primarul general a mai dispus Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti să pregătească adăposturile pentru cei care vor fi în nevoie, precum şi punctele de distribuţie a ajutoarelor europene, porivit Agerpres.

Poliţia locală a primit sarcina să aducă în Capitală, pe perioada sărbătorilor de iarnă, 50-60 de agenţi rutieri, ca şi anul trecut, pentru asigurarea fluidizării circulaţiei bucureştene.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite