Capitala participă la priveghiul mondial în memoria lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii megastarului Michael Jackson au pregătit pentru diseară, când se împlineşte un an de la moartea artistului, manifestări speciale pentru a-l omagia.

 Citeşte şi:

MICHAEL JACKSON A REÎNVIAT LA BRAŞOV (FOTOGALERIE)

Începând cu ora 19.00, pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău, se va inaugura un panou de dimensiunile 2m x 2m ce înfăţişează chipul starului realizat din mii de fotografii trimise de fanii din România. Seara va continua cu un priveghi mondial simultan. Indiferent de ora locală sau de condiţiile meteorologie, fanii din întreaga lume vor aprinde simultan pentru Michael o lumânare, pe melodia „Cry“. La acest eveniment, intitulat „World Cry“, vor participa fani din cel puţin 40 de ţări din întreaga lume. La Bucureşti acţiunea se va desfăşura la ora 00.30.

La tv şi radio, tot Michael

Fanii care nu pot să  meargă în Herăstrău pot sta în faţa televizoarelor şi a radiourilor. MTV dedică acest weekend regelui pop şi prezintă o serie de programe şi ediţii speciale sub genericul „M is For Michael – Remembre MJ“. Artişti celebri precum Justin Timberlake, Chris Brown, Alien Ant Farm, P. Diddy si Ne-Yo îşi vor aduce aminte de Michael şi de influenţa pe care starul a avut-o asupra carierei lor. Şi realizatorii postului Europa FM îl comemorează pe megastar dedicându-i trei zile, de astăzi până duminică.

FOTO/VIDEO “Michael Jackson Lives In Us”: Chipul megastarului, recreat cu 3.600 de fotografii ale fanilor români

Cei care dau o fugă la mare weekendul acesta îl pot vedea mâine, în clubul Bamboo din Mamaia, pe Earnest Valentino, sosia oficială a lui Michael Jackson. Dintre toţi cei care au încercat să îl imite pe Michael, Earnest este singurul care a obţinut dreptul de a-i copia stilul şi chiar de a se identifica cu el. În 1998, a fost desemnat „Cea mai bună dublură internaţională“, iar în 2003 a fost felicitat chiar de Michael Jackson pentru un show de la Londra.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite