În Capitală a crescut numărul infractorilor minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, organizează "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii", care a început ieri

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, organizează "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii", care a început ieri şi se desfăşoară în Bucureşti şi în ţară până pe 17 septembrie.
Directorul general al Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti, chestorul Marian Tutilescu, ne-a declarat că, în Capitală, a crescut numărul participanţilor minori la săvârşirea de infracţiuni şi a crescut şi gravitatea faptelor săvârşite de aceştia. "Fiecare sector are o problematică specifică", ne-a mai spus Tutilescu. Astfel, în sectorul 2 au loc cele mai multe furturi din autoturisme, dar şi din locuinţe, "renumite" în acest sens fiind zonele Iancului şi Pantelimon, unde se ajunge şi la şapte-opt maşini furate pe zi. Potrivit chestorului, şi în sectorul 6 principalele probleme sunt furturile de autoturisme şi din locuinţe. Prezent, ieri, la conferinţa de inaugurare a "Săptămânii Prevenirii Criminalităţii", Pavel Abraham, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog, a ţinut să precizeze că Bucureştiul şi zonele limitrofe constituie "placa turnantă a problematicii drogurilor în România", adăugând că, la ora actuală, în Capitală există 24.000 de consumatori de heroină.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite