Bucureşti: Unde mergem la teatru vara în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terasa La Motoare, clubul Green Hours sau La Scena sunt doar câteva dintre locurile unde se joacă spectacole.

Poveşti despre iubire, improvizaţii sau one-man-show-uri sunt producţiile teatrale bucureştene pe timp de vară.

Stagiunea teatrală 2008-2009 s-a încheiat, dar bucureştenii iubitori de teatru mai pot merge la spectacole în cluburi şi pe terase. Astfel, piesa „Te iubesc! Te iubesc?“ se joacă diseară pe terasa La Motoare, de la ora 21.00.

Spectacolul companiei independente de teatru  D’Aya este o adaptare după „Zăpezile de Altădată“, de Dumitru Solomon. Montarea reprezintă o discuţie continuă despre dragoste pe parcursul unei relaţii între un El şi o Ea, cu toate momentele intermediare prin care trec doi îndrăgostiţi.

Cuplul piesei este jucat cu umor de Corina Moise şi George Corodeanu, iar invitatul special în această piesă a lui Chris Simion este Manuela Hărăbor, cu două roluri: Veronica Micle şi Mama. Preţul biletului este de 25 de lei.

Dacă e luni, e „Impro de menta“


Amatorii de spectacole sunt invitaţi în Iron City Club de trupa de teatru şi mişcare Al Nostrum, de la ora 20.00. Pe strada Bănari, vizavi de Club A, Cristi Baciu, Maria Andrei şi Raluca Crăciun oferă spectacolul de muzică şi improvizaţie „Impro de menta“. Intrarea la spectacol este liberă.
 
Ore de teatru „verzi“

La Green Hours, diseară, de la ora 20.00, Lari Giorgiescu susţine un spectacol de tipul one-man-show „L-V:8-16“.
Tot aici, mâine seară, de la ora 19.00, Roxana Ivanciu, Oana Radu, Irina Ivan, Clara Flores Aguilera şi Dorin Andone (vocea din off) joacă în spectacolul „Totul despre ei!“, semnat de Clara Flores Aguilera.

În programul Green Hours intră şi o vizionare de film, începând cu ora 21.00, unde intrarea este liberă. La „CINEmarţi...“, în cadrul proiectului pilot al clubului va fi proiectat filmul „Dog Day Afternoon“ din 1975, cu Al Pacino în rol principal.

O altă producţie a Teatrului Luni care se joacă miercuri pe scena clubului, de la ora 20.00, este „Blame it on the picture“ de Cristina Iancu, un one-man-show cu Iulian Glita.

Celebra poveste de dragoste „Romeo şi Julieta“ a lui William Shakespeare se joacă în clubul La Scena, mâine seară, de la ora 20.00. Regizorul Ioan Cărmăzan i-a distribuit în rolurile principale pe tinerii actori Antoaneta Cojocaru, Silviu Bertalan, Ela Ionescu, Rădiţa Roşu. Preţul unui bilet este 20 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite