Bucureşti: Şomerii şi pensionarii din Capitală primesc gratis făină şi zahăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 90.000 de bucureşteni vor beneficia de făină şi zahăr, distribuite în cadrul programului PEAD Bucureşti.

Cele 13 kilograme de făină de persoană vor fi distribuite, începând de astăzi, pensionarilor cu pensie de maximum 400 de lei şi şomerilor, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială  a Municipiului Bucureşti (DGASMB), din strada Sălcetului Nr. 5, în intervalul orar 8.30-17.30.

Cinci kilograme de zahăr de persoană, din octombrie

Din octombrie, persoanele defavorizate vor primi câte cinci kilograme de zahăr de persoană. Termenul limită până la care pensionarii şi şomerii pot intra în posesia acestor produse este 20 decembrie 2009. „De asemenea, după data de 15 septembrie, persoanele cu handicap grav şi beneficiarii venitului minim garantat îşi vor putea ridica produsele de la sediul Direcţiilor Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din sectoarele în care domiciliază“, a declarat pentru „Adevărul“ directorul DGASMB, Cosmina Simean.

În Capitală vor primi produse gratuite 1.765 de beneficiari ai venitului minim garantat, 11.982 de şomeri, 46.341 de persoane cu handicap grav sau accentuat, 29.435 de pensionari. Beneficiarii se vor prezenta cu buletinul sau cartea de identitate, cu talonul de pensie în original şi copie ori cu talonul pentru indemnizaţia de şomaj în original şi copie sau cu certificatul de handicap. Programul se derulează în conformitate cu H.G. nr. 600/2009 referitoare la stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimentare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite