Bucureşti: Ofiţer de poliţie din Capitală, arestat pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent de la secţia 17 de poliţie din Bucureşti şi alte două persoane au fost reţinuţi ieri de poliţiştii Serviciului Antidrog al Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru producere şi trafic de droguri. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis astăzi arestarea lor.

După şase luni de investigaţii, poliţiştii antidrog au reuşit să destructureze un grup organizat de traficanţi şi producători de droguri.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română, membrii reţelei înfiinţaseră o cultură de cannabis sativa într-un apartament din Capitală.

Unul dintre membrii găştii reţinut ieri, George Sebastian Voicu, este agent de poliţie la o secţie din Bucureşti. El a pus la dispoziţie locuinţa sa pentru cultivarea plantelor, ale căror flori şi frunze erau vândute pe piaţa locală. Poliţistul urma cursurile unui masterat în domeniul prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri.

Pe lângă acesta au mai fost reţinuţi Emilian Constantin Popescu, cetăţean american de origine română, cu antecedente în domeniul infracţiunilor la regimul drogurilor şi Andei Alexandru Vlad, recidivist, la domiciliul căruia  au mai fost găsite cantităţi de cannabis de ordinul zecilor de grame.

În urma descinderii au fost ridicate peste 40 de plante mature de cannabis, mai multe astfel de plante aflate în diverse stadii de dezvoltare, în cantitate de peste 4 kilograme, precum şi instalaţia electrică de ventilare şi control al umidităţii şi temperaturii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite