Bucureşti: Începe vara muzicală în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna iunie aduce la Bucureşti concerte cu nume celebre ale scenei internaţionale. Patricia Kaas, Sinead O’Connor, Kraftwerk, Gogol Bordello şi Michael Bolton sunt doar câteva dintre starurile ce vor cânta în România la începutul verii.

Of The Wall - The Spirit of Pink Floyd” este prima trupă care va deschide vara concertistică în Bucureşti, sâmbătă, 6 iunie. Show-ul din România va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional.

Celebrele „Shine on You Crazy Diamond”, „Wish You Were Here” sau „Comfortably Numb” vor fi ascultate începând de la ora 20.00.

Muzica din filmele „Desperado”, „A fost odată în Mexic” sau „De la apusul la răsăritul soarelui” va răsuna în Hala, duminică, de la ora 20.00. Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti costă 50 de lei şi sunt disponibile pe ticketpoint.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Sinead, nimic nu se compară cu ea

Una dintre cele mai extravagante şi în acelaşi timp originale cântăreţe de muzică rock este Sinead O’Connor, care va susţine un spectacol la Arenele Romane, la 11 iunie. Fanii vor plăti pentru un bilet 109 lei, iar în ziua concertului, 129 de lei.

Seria spectacolelor muzicale continuă a doua zi cu Kraftwerk, părinţii muzicii electronice, care ajung în România la data de 12 iunie, la Sala Palatului. Fanii vor avea parte, cu începere de la ora 20.00, de proiecţii, roboţi şi imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine şi culoare. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 500 de lei.

Domnişoara cântă… „Kabaret”

Mixtura de muzică pop, jazz şi „chanson” a Patriciei Kaas va încânta publicul bucureştean prezent la Sala Palatului, la 14 iunie. Piese de pe ultimul album al franţuzoaicei, „Kabaret”, vor fi ascultate la Bucureşti, după ce iniţial au fost lansate în 2008 pe internet. Biletele vor fi cumpărate la preţuri între 110 şi 435 de lei.

Conglomeratul multi-etnic Gogol Bordello revine în Bucureşti la data de 17 iunie. Eugene Hutz şi trupa lui pregătesc un spectacol plin de culoare la Teatrul de Vară din Herăstrău. Preţul unui bilet este 90 de lei şi se poate rezerva de pe myticket.ro.

Placebo revine în Capitală pe 21 iunie, iar Michael Bolton în data de 28 iunie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite