Bucureşti: Caru’ cu bere, „spuma“ restaurantelor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune localuri din Bucureşti au fost premiate aseară, în cadrul Galei Premiilor Food & Bar.

Picolo Mondo, Jerry’s Pizza, Turabo Cafe şi White Horse au primit şi ele cele mai multe dintre voturile juriului.

A doua ediţie a Galei Premiilor Food & Bar a reunit aseară, la Marriott Hotel, reprezentanţi ai celor mai cunoscute restaurante, baruri, ceainării şi companii de delivery şi catering din Bucureşti. Conducerea celebrului restaurant Caru’ cu bere a fost cea care a luat cele mai importante premii, printre care şi distincţia „Cel mai bun restaurant“. Localul cu 128 de ani de tradiţie a surclasat Casa di David şi UpTown.

„Caru’ cu bere este cel mai puternic brand din România, iar faptul că în 2006 City Grill a investit 1, 5 milioane de euro în renovarea restaurantului şi apoi în dezvoltarea operaţiunilor şi a imaginii se vede acum, în fiecare zi“, a spus, pentru „Adevărul de Seară“, Cornel Mihalaşcu, directorul restaurantului.

BUCUREŞTI: Cele mai rock baruri din Capitală
BUCUREŞTI: La o bere într-un fost bordel

Turabo Cafe, cea mai bună cafenea


Juriul, compus în mare parte din oameni de afaceri, clienţi fideli ai localurilor intrate în concurs, a mai ales Picollo Mondo la categoria „Cel mai bun restaurant cu specific străin“ şi Jerry’s Pizza pentru „Cel mai bun delivery“.

La capitolul „Cea mai bună cafenea, ceainărie“ au urcat pe podium reprezentanţi ai Starbucks, Cărtureşti şi Turabo Cafe, locul I fiind ocupat de Turabo.

Privileg Catering a luat premiul pentru „Cea mai bună companie de catering“, Trattoria Il Calcio a câştigat la „Cel mai constant restaurant“, iar Chez Marie a fost apreciat drept „Cel mai bun restaurant nou deschis“.

În comparaţie cu anul trecut, Privileg Catering şi-a păstrat locul I, în timp ce Trattoria a urcat două locuri, iar Chez Marie a l-a înlocuit pe Hard Rock Cafe.

Jariştea a căzut pe locul trei

Categoria care a stârnit cele mai multe controverse a fost „Cel mai bun restaurant cu specific românesc“. Pe lângă faptul că anul trecut, la prima ediţie a topului localurilor din Bucureşti, locul întâi a fost ocupat de faimosul restaurant Jariştea, iar anul acesta a fost adjudecat de către Caru’ cu bere, Jariştea a fost surclasată aseară şi de restaurantul La mama.

Wuxing este compania de delivery care nu a mai prins niciun loc la ediţia de anul acesta, la fel şi Caffe & Latte, Mesogios şi Noblesse.

„Piaţa serviciilor se mişcă. Unii dintre cei care au fost lideri anul trecut, acum ori au căzut pe locul trei, ori nu au urcat deloc pe podium“, a spus Cezar Munteanu, executive chef Grand Hotel Continental. El a adăugat că vestitul hotel de pe Calea Victoriei se va redeschide anul acesta şi că se anunţă cel mai important proiect din industria hotelieră.
 

București

Top articole

Partenerii noștri

image
digisport.ro

Ultimele știri
Cele mai citite