Bucureşti: Băieţel abandonat în Capitală, trimis la Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 a reuşit să-i convingă pe asistenţii sociali din judeţul Bihor să preia băieţelul de doi ani abandonat săptămâna trecută de mama lui în faţa stadionului Dinamo.

Bucureşti: Şi-a abandonat copilul în vârstă de doi ani pe o stradă din Capitală

După ce a fost lăsat într-un taxi în faţa stadionului Dinamo, copilul a fost preluat de asistenţii sociali ai Primăriei Sectorului 2 şi internat pentru îngrijiri la Institutul „Alfred Rusescu“. Tatăl natural al micuţului a promis că-l va prelua, dar nu s-a ţinut de cuvânt, astfel încât reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au făcut toate demersurile necesare pentru ca asistenţii sociali din judeţul Bihor să preia copilul.

În urma cercetărilor efectuate, s-a dovedit că mama baieţelului are antecedente în abandon, ceilalţi doi copii ai femeii, care au nouă, respectiv zece ani, au fost duşi, de asemenea, în centre de plasament.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din judeţul Bihor urmează să sosească mâine, 29 octombrie, pentru preluarea minorului, potrivit prevederilor legale în domeniu şi stabilirea măsurilor de protecţie ce se impun în asemenea situaţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite