Bucureşti: Ayo. aduce atmosfera pariziană în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista va interpreta live celebra piesă muzicală „Ne me quitte pas“ la Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii a B’ESTFEST.

Una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului, Ayo., va fi pe scena de la Romexpo alături de nume mari precum Santana, Moby şi Motörhead.

Cunoscută pentru hiturile „Down on my knees“, „Slow Slow Run Run“ sau „Life is real“, Ayo. a pregătit pentru vara aceasta un nou turneu mondial. În cadrul acestuia, artista de origine româno-nigeriană va urca la 2 iulie pe scena B’ESTFEST de la Bucureşti.

Ayo. este o artistă plurivalentă, muzica sa trecând uşor de la  reggae la funk, de la folk la soul. Este considerată una dintre cele mai apreciate voci internaţionale în Franţa, fiind chiar premiată în 2006 cu un dublu album de platină pentru debutul cu „Joyful“. Ayo. a surprins printr-o colaborare inedită cu Iggy Pop.

Cei doi performeri au intrepretat coverul „Ne me quitte pas“ al cunoscutului artist Jacques Brel într-un show la televiziunea franceză Canal Plus.

Britanici la Bucureşti

The Ting Tings vor concerta la B’ESTFEST la data de 4 iulie, în cea de-a treia zi a festivalului.

Pe lângă un nou album aflat în stadiul de concept, numeroase apariţii live în cadrul festivalelor din Europa - Glastonbury, Southside Festival, Hurricane Festival, Hove Festival sau Rock A Field, britanicii vor sosi în România pentru a oferi un show de zile mari la Romexpo.

Cunoscutele piese „Be the One“, „Shut up and let me go“ sau „That’s not my name“ apărute pe albumul multipremiat „We started nothing“ din 2008 vor fi ascultate şi la noi. Trupa insulară completează line-up-ul zilei alături de Santana, The Charlatans sau de cei de la Looptroop Rockers.
 
Festival la Romexpo

B’ESTFEST se va desfăşura vara aceasta în perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alături de Ayo., line-up-ul B’ESTFEST 2009 îi va include şi pe The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana şi Manowar.

Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi costă 130 de lei dacă sunt achiziţionate pâna la data de 30 iunie şi 150 de lei pe durata festivalului şi la intrarea în Romexpo.

Biletele pentru AFTERSHOCK au preţuri de 100 de lei şi 150 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie costă 270 de lei şi sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în magazinele Diverta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite