Bucureşti: Aşii pokerului s-au adunat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate s-au adunat astăzi la Hotel Pullman din Bucureşti la prima ediţie a Romanian Poker Cup.

Competiţia organizată de Federaţia Română Sportivă de Poker a început în jurul orei 13.00, iar printre participanţi s-au aflat nu numai profesioniştii acestui joc, ci şi amatori care s-au hotărât să-şi încerce norocul. „La un astfel de joc nu impunem reguli. Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă“, a spus Alina Radu, una dintre organizatoarele evenimentului.

Concursul se va încheia duminică, iar printre jucătorii români de marcă prezenţi se află Mihai Manole, românul cu cele mai mari încasări din poker şi cel care s-a clasat pe locul al IV-lea la European Poker Tour Barcelona 2009, Toni Judeţ, Cristian Tardea sau Alain Medeşan. Invitatul special al organizatorilor va fi Chris Moneymaker, câştigător al WSOP 2003, membru al PokerStars Team Pro.

25 de mese pregătite pentru participanţi
„Competiţia de astăzi este secundară şi participă mai puţini jucători. Mâine însă începe turneul principal, de la ora 13.00, la care erau aseară înscrise 171 de persoane. Limita maximă este de 300 de participanţi şi se mai fac înscrieri şi astăzi, şi mâine“, a spus Radu Dorel Liviu, secretarul general al Federaţiei Române Sportive de Poker. Pentru aceştia, organizatorii au pregătit 25 de mese.

Cei care vor să participe la un astfel de turneu o pot face în două moduri: dacă vor câştiga concursul numit „Satelit“, în urma căruia întră în joc fără să plătească vreo taxă, sau dacă se înscriu la competiţie plătind sume cuprinse între 300 de dolari şi 5.300 de dolari, în funcţie de categoria de joc: secundară, principală sau finală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite