Bucureşti: Fane Căpăţână, săltat de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Dinu, zis Fane Căpâţână, unul dintre capii lumii interlope bucureştene, a fost reţinut  azi-dimineaţă din locuinţa sa din comuna ilfoveană Pantelimon, de către poliţiştii de la Crimă Organizată Ilfov, informează Mediafax.

În acelaşi timp, Ion Gheorghe, zis Ramiro un complice al interlopului bucureşten a fost săltat dintr-un spital din Capitală. Potrivit Mediafax, Fane Căpăţână este acuzat de înşelăciune şi de falsificare de bani. În diminaţa aceasta au fost effectuate percheziţii în locuinţele celor doi.

Înşelăciune şi falsificare de bani

Fane Căpăţână şi Ramiro  au fost reţinuţi de procurori pentru operaţiunea „Logan“, sub acuzaţia de falsificare şi plasare de monedă contrafăcută, înşelăciune, asumare de calităţi şi furt calificat. Cercetările în acest caz au fost începute acum patru luni de către Brigada  de  Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Bucureşti şi BCCO Ilfov.

Tâlhar cu tactică

Aceasta nu este prima dată când Fane Căpăţână este reţinut de poliţişti. Acum trei ani, interlopul a fost reţinut împreună cu alţi doi complici, Tudor Roşu şi Adrian Împuşcatu, după ce au fost prinşi în flagrant furând geanta unei femei, după ce i-au înţepat roata de la maşină. Tactica era una simplă: supravegheau sediile băncilor şi apou îi ocheau pe cei care retrăgeau bani din bancă şi erau singuri. Când se opreau cu maşina la semafor, unul dintre ei îi înţepa o roată, iar celălalt „opera“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite