UPDATE Sişu a fost arestat. Rapperul i-a făcut circari pe jurnalişti: „Ştiţi care e norocul vostru? Că a murit Siminică. Altfel vă lăsa fără slujbă pe toţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru deţinere şi consum de droguri. Tudor Sişu nu s-a prezentat la poliţie pentru a fi încarcerat, aşa cum trebuia să procedeze conform deciziei instanţei. Acesta a fost condamnat joi, după ce Înalta Curte a respins recursul cântăreţului. El urmează să fie încarcerat astăzi.

UPDATE: Sişu a ieşit cu cătuşe la mâini de la audieri şi a fost transportat la arest. Cântăreţul nu a comentat condamnarea primită. "Ştiţi care este norocul vostru? Că a murit Siminică! Altfel vă lăsa fără slujbă pe toţi! Să vă daţi la o parte, ce faceţi obstrucţionaţi legea?!", a spus Sişu. Întrebat dacă va scrie versuri în închisoare, cântăreţul a declarat: "Nu! Voi căuta un caracter că afară nu l-am găsit!".

Tudor Sişu a fost ridicat astăzi dimineaţă din casa prietenei sale, din Bucur Obor, Sectorul 2 al Capitalei. Acesta nu a opus rezistenţă.

Cântăreţul Tudor Sişu va trebui să se întoarcă după gratii pentru doar un an, după ce instanţa s-a pronunţat în cazul lui joi. Mai întâi Sişu a fost condamnat de Tribunalul Prahova, decizie menţinută de Curtea de Apel Ploieşti, dar şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din cei patru ani de închisoare pe care Sişu i-a primit potrivit deciziei de condamnare, acesta va avea de executat doar 32 de luni, pe motiv de bună purtare. Din această perioadă se scade şi timpul în care cântăreţul a stat în detenţie, un an şi jumătate.

El a fost luat astăzi de către agenţii de la Poliţia Capitalei şi urmează să fie încarcerat.

Citeşte şi: INTERCEPTĂRI Tudor Sişu: „Eu trag cam trei-patru bile. Aştept să se culce Oana şi o să mă bag în baie, că demult n-am mai tras...”

Cum a ajuns hip-hoperul Tudor Sişu din nou la închisoare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite