FOTO EXCLUSIV Cel mai ascultat cântăreţ român de pe Youtube, Edward Maya, a venit la recrutare la MISA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară la „casa" MISA din Pipera s-au făcut recrutări pentru cei care doresc să se înscrie în organizaţie. La eveniment a fost prezent şi cântăreţul Edward Maya.

UPDATE 23.00: Cântărețul a ieșit din ashramul MISA în jurul orei 21.00, împreună cu prietenii săi. "Nu știu de ce în România MISA are o imagine atât de proastă. M-am întors de curând din America, am avut acolo o serie de concerte și acolo Yoga are o cu totul altă imagine. Atât Madonna cât și Sting practică această disciplină și e totul ok pentru ei", a declarat Edward Maya pentru Adevărul. Acesta nu a vrut să spună dacă va intra în MISA sau nu. 

Edward Maya este unul dintre cântereţii români ai momentului

Melodia lui Edward Maya, "Stereo Love", are peste 145 de milioane de vizualizări pe Youtube!

APASĂ AICI PENTRU A ASCULTA MELODIA STEREO LOVE A LUI EDWARD MAYA!

Artistul a venit în jurul orei 19.00 însoţit de câţiva prieteni şi s-a aşezat pe locurile din spate de unde a asistat liniştit la vizionarea filmului de recrutare.

La înscrieri au fost prezenţi aproximativ 100 de oameni, majoritatea tineri dar şi câteva persoane mai în vârstă. Unii dintre participanţi au plecat la mijlocul derulării filmului. Aceştia nu au fost impresionaţi de filosofia MISA.

„Când făceam dragoste plângeam"

„Mi s-a părut destul de plictisitor şi nu văd nicio substanţă în derularea unor imagini cu femei îmbrăcate sumar. Mai mult ca sigur nu mă voi înscrie în MISA", a declarat Ştefania în vârstă de 22 de ani din Bucureşti.

Edward Maya este unul dintre cântereţii români ai momentului

În sală a fost prezentă chiar şi o fetiţă de aproximativ 10 ani care nu părea interesată de imaginile rulate de proiectorul video. Micuţa se juca printre scaune în timp ce la difuzoare o femeie mărturisea: „Continenţa sexuală e ceva extraordinar - când făceam dragoste plângeam".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite