Bucureşti: O vilă La Cannes, mai ieftină decât una în Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Petre Marinescu şi-a cumpărat o proprietate la Cannes, în Franţa la un preţ mai mic decât l-ar fi costat în Pipera.

Vila pe care şi-a achiziţionat-o Petre Marinescu în plin centrul Cannes-ului valorează 1,2 milioane de euro, în condiţiile în care una în Pipera ajunge şi la 3,5 milioane de euro. „Noi avem oferte şi de 3,5 milioane de euro, cu teren util de 300 de metri pătraţi“, a declarat Dorin Bamac, reprezentant al site-ulului de anunţuri pentru particulari, www.plp.ro. Doar construcţia de la Cannes aflată în proprietatea lui Petre Marinescu are o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, iar curtea are 1.032 de metri pătraţi. 

Citeşte şi:

Bucureşti: Pipera scoasă la închiriat. Cumpără cineva case?

Bucureşti: Chirie de Pipera: 4.000 de euro pe lună

„Când spui Cannes, Franţa, vorbeşti despre o altă lume“

„Nu există termen de comparaţie între Cannes şi Pipera. Acolo nu există aglomeraţia sau mizeria din Pipera. Singura perioadă din an când este mai aglomerat este luna august, când sunt foarte mulţi turişti. Când spui Cannes, Franţa, vorbeşti despre o altă lume”, a spus Petre Marinescu.

Omul de afaceri încă mai deţine proprietatea din Pipera, evaluată la peste un milion de euro,  însă nu se gândeşte să o vândă, poate doar să o închirieze. „Acum piaţa imobiliară este căzută şi nu este un moment prielnic pentru a-mi vinde proprietatea din Pipera, însă mă gândesc să o închiriez”, a explicat Petre Marinescu.

Marinescu: poziţia 333 în Top 500 Miliardari

Omul de afaceri are o avere estimată la 19-20 de milioane de euro din investiţii imobiliare şi ocupă poziţia 333 în „Adevărul Top 500 Miliardari“. La ora actuală, Petre Marinescu mai deţine câteva terenuri în Bucureşti, în zona Dristor şi un teren în Constanţa.

Pericolele l-au însoţit toată viaţa, însă a scăpat de fiecare dată ca prin urechile acului. Mai întâi a fost lovit de o boală cruntă, iar mai apoi a fost tsunami-ul din Thailanda, pe care l-a simţit pe pielea lui. Mai apoi, într-un concediu în America a avut de înfruntat pericolele aduse de uraganul Katrina. Cu toate astea a scăpat de fiecare dată. Acum nu se mai ocupă cu nimic. „Nu mai am serviciu, sunt într-un concediu permanent”, îi place lui să spună.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite