Bucureşti: „Când aveţi minge, daţi direct spre poartă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal feminin a Poliţiei Comunitare a Sectorului 2 a învins cu scorul de 2-0 echipa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Meciul a fost disputat în grupele „Turneului Generaţiilor“ la fotbal, organizat pentru al doilea an de administraţia locală a Sectorului 2.

Elevele lui Cristian Stemate, antrenorul echipei de fotbal feminin a Poliţiei Comunitare a Sectorului 2 au întâlnit aseară în sala de sport a Şcolii nr. 40, echipa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Meciul a făcut parte din grupele „Turneului Generaţiilor“ la fotbal, iar prin rezultatul obţinut, poliţistele comunitare s-au calificat în semifinalele care se joacă în această seară, de la ora 17.00. „Vicecampioane“ anul trecut, fetele s-au străduit să-şi păstreze titlul, motivate fiind de susţinerea, dar şi de înjurăturile „constructive“ ale antrenorului care se plimba ca un şerif pe marginea terenului.  „Intră la ea!“, „Stai în poartă, stai în poartă!“, „Treci în apărare!“, urla antrenorul.

Rezervele se limitau la a protesta faţă de deciziile antrenorului subţirel care zâmbea pe sub mustăţi la fluierul de „henţ cu mâna“.

Scor la pauză

Repriza a doua a fost întreruptă de un fault  puternic: portăriţa echipei Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost grav lovită de o coechipieră, într-o fază de joc la poartă. Medicii ambulanţei i-au acordat îngijiri, astfel încât meciul a putut fi reluat după aproximativ două minute.

Scorul la pauză a fost 0-0, dar poliţistele au reuşit să înscrie două goluri până la finalul meciului, fiind mobbilizate de „şedinţa tehnică“ dintre cele două reprize. „Când aveţi mingea, daţi direct spre poartă!“, a fost sfatul care le-a motivat pe elevele lui Stemate. „Am avut o pregătire de două săptămâni. Noi oricum avem şase ore de pregătire sportivă săptămânal. Anul acesta sperăm să le învingem pe cele de la Primăria Sectorului 2“, a declarat Cristi Stemate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite