Campioni în scutece la târgul Baby Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 13-a ediţie a “Baby Expo” are oferte pentru toată familia: bebeluşii se întrec de-a buşilea, mămicile dansează salsa, iar tăticii pedalează pe triciclete. Târgul pentru bebeluşi, părinţi şi bunici de la Sala Polivalentă s-a deschis ieri şi durează până duminică.

Cea mai mare sărbătoare dedicată nou-născuţilor, viitoarelor mămici şi tinerilor părinţi la salonul Baby Expo s-a deschis ieri dimineaţă la Sala Polivalentă din Capitală.

Atracţia pentru această ediţie sunt noutăţile în materie de accesorii pentru bebeluşi. Balansoarul electronic Sweet Peace, singurul leagăn care imită toate modurile de legănare făcute de mamă sau “ Femisapien”, prima femeie robot care cântă, conversează, iar când aude muzică, îşi mişcă şoldurile, mâinile şi începe să fredoneze sunt câteva exemple.

Tot aici găsiţi scaunul de maşină Aerologic dotat cu sistemul Flex Confort, un sistem unic pe piaţa mondială care asigură circulaţia aerului sub şezutul copilului, reducând transpiraţia şezutului şi a coapselor, sau primul sistem educaţional TV – Smile Baby – prin care prichindeii descoperă şi explorează lucruri noi. Organizatorii au mai pregătit pentru vizitatori şi jocuri, concursuri, activităţi distractive, educative şi relaxante.

Concurs de alergat de-a buşilea

Încă de la prima organizare, concursul de mers de-a buşilea a avut un mare succes atât printre micii concurenţi, cât şi pentru spectatori. Bebeluşii au ocazia şi anul acesta să le arate tuturor că pot fi campioni şi să câştige produse Nestlle. Astfel, în fiecare zi, la orele 11.00 şi 15.00 sunt organizate cursele la care bebeluşii pot „alerga“ de-a buşilea. Copiii mai măricei pot participa la concursuri de colorat cărticele cu personajele Minimax, de modelat plastilină sau de recitat poezii.

Toţi copiii pot participa la concursul „Deseneaz-o pe Cleopatra Stratan”, iar cele mai reuşite desene vor fi premiate cu bilete la concertul micuţei artiste ce va avea aloc pe 20 decembrie la Sala Polivalentă. La ora 13.00, mămicile cu bebeluşii în port-bebe se vor întrece în ritmuri de salsa, în timp ce tăticii se pot distra la Concursul de triciclete pentru copii şi tătici.

Ieri, peste 160 de companii şi-au început expunerea ofertelor în domeniul jocurilor, jucăriilor, cărţilor şi CD-urilor educative, precum şi ofertele în îmbrăcăminte şi încălţăminte, articole pentru nou-născuţi, articole de petrecere sau de vestimentaţie pentru gravide. Companiile de baby-sitting sunt şi ele prezente.

Duminică e deschis până la ora 16.00

Târgul va fi deschis astăzi, între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică până la ora 16.00. Preţul biletului de intrare la eveniment este de 8 lei pentru părinţi, iar copiii au accesul gratuit. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite