Campionat de off-road la Palatul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Treizeci de maşinuţe teleghidate s-au înscris în competiţia care a fost organizată, astăzi, în parcul de la Palatul Copiilor de clubul Moto Sport.

Deşi începutul de zi părea să dea preste cap planurile organizatorilor, vremea şi-a revenit şi a fost tocmai bună pentru cursa de viteză. Pe traseul abrupt şi plin de obstacole maşinile s-au întrecut la aproximativ 50 de kilometri pe oră.

„În mod normal, astfel de maşini care sunt dotate în funcţie de bugetul proprietarului ating între 60 şi 80 de kilometri pe oră, ai o maşină cântăreşte peste 4 kilograme. Chiar dacă este posibil să se întâmple şi accidente, la cursa de astăzi nu au fost înregistrate probleme”, a declarat Cristian Buzoianu, unul dintre organizatori.

Cupe pentru premianţi

Printre participanţi s-au amestecat şi mulţi curioşi care au privit cu atenţie periculoasele manevre ale maşinilor radio-comandate. Întreţinerea şi pregătirea unei astfel de maşinuţe necesită timp şi o oarecare investiţie de câteva sute de euro, iar pentru a putea participa în competiţii e necesară o investiţie suplimentară dacă pasionatul de automodelism vrea să ocupe primul loc la astfel de curse.

Astăzi, competiţia a cuprins calificările din campionat, iar mâine de la ora 10.00 încep finalele. Pentru câştigători, organizatorii au pregătit premii care constau în cupe şi diplome.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite