Campanie pentru consumul cu măsură de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ nouă din zece persoane nu știu „De ce suntem mahmuri după ce consumăm mult alcool”, iar opt din zece oameni nu știu „De ce femeile se îmbată mai repede decât bărbații”, conform unui studiu realizat de o companie de bere.

Campania a fost iniţiată în contextul lipsei de educație în ceea ce privește consumul de alcool. Astfel, pe site-ul www.desprealcool.ro și prin campania „află-ți echilibrul!”, oamenii sunt încurajaţi să ia decizii informate despre alcool.

Campania este susținută de Cabral, care va intra în mod constant în dialog cu publicul prin intermediul www.desprealcool.ro.

Conform rezultatelor aceluiași studiu, mai mult de jumătate dintre cei care declară că au căutat să se informeze despre efectele consumului de alcool asupra organismului, au folosit internetul.

Site-ul www.desprealcool.ro este astfel un instrument eficient pentru a pune la dispoziția consumatorilor informații utile.

Studiul realizat de compania producătoare de bere mai arată că românii încă mai cred în miturile care spun că pentru a scăpa de mahmureală trebuie să faci un duș rece (32%) sau să bei o cafea tare (24%), când în realitate, metoda corectă și eficientă este consumul de apă pentru rehidratarea organimsului.

Numai 50% dintre cei chestionați au știut că o persoană care s-a intoxicat cu alcool nu trebuie lăsată să doarmă pentru a-și reveni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite