Campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare” continuă în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 şi Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec au reluat campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

Astăzi se va desfăşura a doua acţiune de colectare a DEEE-urilor în Sectorul 6. Bucureştenii sunt aşteptaţi să depună deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), între orele 9.30 şi 17.30, la cele cinci puncte de colectare special amenajate în sector:

- intersecţia Iuliu Maniu cu Şos. Virtuţii, vizavi de Cora Militari
- Piaţa Gorjului
- Cinema Favorit - str. Drumul Taberei, nr. 28
- Bulevardul Uverturi - vizavi de Teatrul Masca.
- Parc Crângaşi -intrarea dinspre metroul Crângaşi
- Bulevardul Constructorilor  intersecţie cu Calea Giuleşti

Punctele de colectare sunt deschise tuturor bucureştenilor interesaţi să scape de echipamentele nefolositoare sau defecte, indiferent de sectorul în care locuiesc. Beneficiază însă de preluarea gratuită de la domiciliu doar cetăţenii din Sectorul 6 care vor să scape de deşeurile foarte grele sau voluminoase.

Pentru mai multe informaţii sau pentru programarea unui transport de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie mai multe numere de telefon, după cum urmează: Romtelecom - 021.311.70.99, Vodafone – 0731.136.942, Orange – 0755.365.596, Cosmote – 0767.670.412.

Toţi deponenţii de DEEE vor fi înscrişi la o tombolă cu premii.  Tombola are loc astăzi, la sediul Primăriei Sectorului 6 la ora 19:00.

Premiile campaniei constau în electrocasnice: cinci combine frigorifice, cinci maşini de spălat rufe, zece aspiratoare, cinci cuptoare cu microunde, cinci fiare de călcat şi cinci cafetiere.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite