VIDEO Campania "Tu de dezbraci, noi te îmbrăcăm", succes total! Bucureştenii s-au înghesuit la cumpărături doar în lengerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de tineri s-au înghesuit joi dimineaţă la un magazin de haine din Capitală, din Băneasa Shopping City , care i-a invitat în ţinută “legeră” pentru a putea să se bucure de promoţii.

Tinerii au ajuns în faţa magazinului încă de la şapte dimineaţa. Când li s-a dat comanda, tinerii s-au dezbrăcat până la lenjeria intimă, ajutaţi şi de muzica oferită de organizatori. Apoi, au luat cu asalt rafturile magazinului.

Cei care au participat la promoţie au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi alege articolele vestimentare pe care le doresc, dintre acestea, două fiind gratuite.

Aceasta este prima campanie de acest gen în România, dar o astfel de abordare a mai fost folosită şi în alte oraşe ale lumii, cunoscute pentru noncomformismul lor, ca Barcelona, Lisabona, Londra sau New York. Cumpărăturile în lenjerie intimă marchează, totodată, şi începutul perioade de reduceri de vară.

Iată cum s-au petrecut lucrurile atunci când campania a ajuns la New York:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite