Bucureşti: Căminul privat, scump pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul la piscină, patinoarul, dar şi celelalte servicii pe care le pune la dispoziţie complexul studenţesc West Gate Studios, inaugurat ieri, îi încântă atât pe studenţi, cât şi pe cei care au terminat studiile şi vor să înceapă o carieră în Capitală.

Cu toate acestea, tinerii care vin din afara Bucureştiului la o facultate de aici spun că acest cămin privat este cam scump. „Am auzit că are patinoar, spa, piscină, mă încântă idea de a locui acolo, dar este scump. Am stat în anii de liceu cu câteva băbuţe, am tot schimbat cazarea, dar am plătit puţin“, a spus Valentina Radu din Giurgiu, studentă în anul II la Academia de Studii Economice. Ea a adăugat că într-adevăr condiţiile nu se compară cu cele de la West Gate Studios şi că încă se gândeşte dacă va fi convenabil din punct de vedere financiar să se mute în căminul privat.

300 de euro, un loc într-un cămin privat 


Preţurile pornesc de la 120 de euro de persoană pentru o garsonieră şi ajung la 300 de euro, tot de persoană pentru un apartament în noile imobile din Militari. Până în prezent, în complexul West Gate Studios a fost finalizată clădirea de locuinţe A1, având 375 de garsoniere şi apartamente cu 2 camere, complet utilate si mobilate.

Chiriaşii complexului au la dispoziţie terenuri de fotbal, tenis sau baschet cu nocturnă, centru spa, piscină acoperită şi un patinoar pe timp de iarnă. „Ideea că nu ne vor înghesui în camera cum vor ei mi se pare bună. Aş sta acolo, dar pentru asta am nevoie de bani. Am auzit că este şi modern şi avem multe facilităţi. Poate mă las convins de ofertă până la urmă“, a spus Vlad, anul I la Facultatea de Geografie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite