Bucureşti: Cămine în şantier, în prima zi de cazare a studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada cazărilor în căminele studenţeşti a debutat astăzi în Capitală. Aproximativ 10% dintre cele 28 de cămine ale Universităţii Politehnica Bucureşti sunt încă în reabilitare, studenţii fiind nevoiţi să suporte praful şi zgomotul.

CITEŞTE ŞI:
Căminele braşovene se termoizolează pe ultima sută de metri
Studenţii din Banat vor chirie în blocuri noi

 „Nu e bine, dar ce să facem?! Sperăm să se termine până la 1 octombrie“, a spus Ionuţ, unul dintre studenţii de la Energetică.

 Dacă muncitorii se laudă că vor termina totul până în această seară, administratorii de cămin nu sunt la fel de optimişti. „ Mai sunt doar băile de la fiecare etaj. Lucrările vor fi finalizate cu siguranţă până la începerea anului universitar“, a declarat administratorul căminului P 26 din Complexul Studenţesc Regie, Gheorghe Dumitrescu. Aceeaşi situaţie şi în căminul P 27, unde muncitorii lucrau azi-dimineaţă la faţada exterioară.

Şi studenţii Academiei de Studii Economice s-au cazat începând de astăzi. Din acest an a fost dat în folosinţă căminul A 8 din Complexul Studenţesc Belvedere. Muncitorii făceau ieri ultimele finisaje la parterul clădirii, de la 1 octombrie aici urmând să fie cazaţi doctoranzii. Studenţii au fost cazaţi la etajele căminului. „Sunt condiţii foarte bune! Avem şi lifturi. Sunt puţine cămine care au“, a spus Andra Popescu, o studentă la Cibernetică. Camerele din acest cămin sunt dotate chiar şi cu sistem de aer condiţionat. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite