Camerele de cămin, vizate de un spărgător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani din Bacău obişnuia să acţioneze într-un complex studenţesc din sectorul 6 de unde fura tot cardurile şi banii studenţilor.

Hoţul a fost reţinut noaptea trecută de poliţiştii care au stabilit că Vasile I. de 20 de ani din Bacău a dat trei sprageri în camerele de cămin din sectorul 6.

El acţiona după lăsarea serii şi risca să comită fapta chiar dacă de fiecare dată în camerele de cămin se aflau şi alte persoane.

Astfel, în noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 05.30, el a profitat că usa nu era asigurată, a pătruns într-o cameră de cămin de unde a sustras un portofel în care se aflau documente personale, carduri bancare şi suma de 110 lei.

Deşi a fost surprins de victima care dormea, a fugit în momentul în care aceasta a început să strige după ajutor. Valoarea prejudiciului a fost de 300 lei.

O altă faptă a fost comisă în seara zilei de 17octombrie, în jurul orei 19.00, tot într-o cameră de cămin de unde a sustras două telefoane mobile. Şi de data asta a fost surprins în dreptul uşii de partea vătămată care se reîntorcea în cameră, dar a reuşit să fugă cu bunurile de 500 lei.

Tot pe 17 octombrie, dar la ora 23.00, el a pătruns din nou în cămin şi dintr-o cameră unde uşa nu era încuiată, a sustras un laptop si un portofel în care se aflau documente personale si suma de 130 lei. Şi asta deşi colegul de cameră al părţii vătămate dormea în încăpere.

Tânărul specializat în spargerile din cămin este cercetat acum pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite