Calea Victoriei, fără maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, Partidul Verde a început campania de strângere de semnături pentru interzicerea circulaţiei, pe timpul weekendului, pe Calea Victoriei, informează Rompres. Membrii şi

Ieri, Partidul Verde a început campania de strângere de semnături pentru interzicerea circulaţiei, pe timpul weekendului, pe Calea Victoriei, informează Rompres.

Membrii şi susţinătorii Partidului Verde au strâns semnături în două puncte fixe, la intrarea pe Calea Victoriei din Piaţa Victoriei şi în dreptul Cercului Militar, precum şi prin două echipe mobile.

Militanţii au solicitat în urmă cu zece zile primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, interzicerea circulaţiei autovehiculelor pe Calea Victoriei, pentru a fi redată bucureştenilor plăcerea de a se plimba pe această arteră, măcar în weekend, "reînnodând astfel o veche tradiţie".

Dar, pentru că primarul general "întârzie să dea un răspuns" acestei cereri, Partidul Verde a invitat bucureştenii să ia atitudine, acceptul lor putându-se materializa prin acordarea semnăturilor de susţinere. Iniţiativa s-ar putea aplica şi altor zone centrale din marile oraşe ale ţării.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite