Caii din adăpostul Tei Toboc fac spectacol, de Ziua Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Copilului, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti va deschide vineri spectacolul ecvestru în cadrul Adăpostului de Cai Tei Toboc.

Evenimentul va cuprinde mai multe manifestări dedicate copiilor: demonstrația echipei de scrimă juniori, conduși de campioana olimpică și mondială la floretă, Roxana Bârlădeanu; demonstrație de dresaj cu cal în libertate; teatru ecvestru, demonstrație de sărituri peste obstacole, demonstrație de djhigit (acrobatie călare), demonstrație a Poliției Rutiere, plimbări cu calul sau trăsurica pentru copii, concert rock susținut de Lulu Cerveni și trupa Rock Incorporation.

Adăpostule este situat pe Șoseaua Petricani la nr. 11A (Pepiniera Toboc).Evenimentul va începe de la ora 11.00.

Totodată, pe iunie, va fi deschisă de la ora 9.00, pentru publicul larg, expoziția acvaristică permanentă Aqua Expo–Aquarium Reef, zona Expoflora din Parcul Herăstrău. În această zi, accesul în cadrul expoziției va fi gratuit pentru copii, iar pentru adulți biletul de intrare costă 27 lei. Începând cu 2 iunie tariful pentru copii este de 23 lei, iar pentru grupurile organizate tariful este de 20 lei/persoană. Programul zilnic al expoziției va fi de la ora 9.00 la 21.00.

Expoziția acvaristică Aqua Expo va permite descoperirea diversității biologice ridicate a arealelor geografice de pe tot globul prin prezența a peste 300 de specii de pești, 100 de specii de corali și nevertebrate, peste 100 de specii de plante acvatice expuse în diverse ipostaze și relații ecologice.

“Suntem siguri că cei mici vor aprecia atât acvariile cu pești de diverse specii din Aquarium -Reef, cât și spectacolul oferit la Adăpostul de Cai Tei – Toboc, unde caii pe care administrația îi are în grijă vor face demonstrații și îi vor plimba pe copii”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite