Cadouri dulci pentru Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de cafea îmbrăcate în ciocolată, fistic prăjit învelit în ciocolată şi alte diverse sortimente de ciocolată. Astfel, o cutie cu tablete cu mentă şi ceai verde costă în jur de 20 RON. Iar

de cafea îmbrăcate în ciocolată, fistic prăjit învelit în ciocolată şi alte diverse sortimente de ciocolată. Astfel, o cutie cu tablete cu mentă şi ceai verde costă în jur de 20 RON. Iar praline belgiene clasice, într-un ambalaj de 250 de grame, sunt 15 RON.
Marţipan sicilian şi ciocolată pe blat de orez
La Festivalul Cafelei şi Ciocolatei, firmele s-au întrecut în oferte inedite. Astfel, printre sortimentele interesante de ciocolată se numără cea pe blat de orez, importată din Germania, ciocolata cu miere ambalată sub formă de albină sau de buburuză, ciocolata afrodiziacă, cea cu canabis, dar şi cea pentru slăbit. "Avem amestecuri mai rare, precum ciocolată cu zahăr brun, cu cacao din Madagascar, cu canabis, toate prezentate în portofele din piele de crocodil, dar şi ciocolată cu ardei iute şi marţipan sicilian modelat în formă de fructe", explică Maia Degeratu.
Cadouri pentru Crăciun
Bomboanele în ambalaj special pentru Crăciun nu lipsesc de la eveniment. O cizmuliţă roşie cu praline sau un Moş Crăciun, care ascunde câteva tablete de ciocolată, costă în jur de 20 RON. Expozanţii au oferte de cadouri care pot fi date şi în medii oficiale. Un asemenea exemplu este coşul de sărbători care poate conţine cozonac, vin, şampanie ori whisky, cafea şi cutie specială cu bomboane. Preţul unui astfel de cadou variază între 120 şi 160 RON. O sugestie de cadouri pentru cei mici o reprezintă CD-urile şi mouse-urile din ciocolată neagră şi albă. Preţul acestora este de 16.50 RON, respectiv 17.50 RON. "În această perioadă merg bine produsele de post, cu fistic, cu alune, cu susan, cu migdale, dar şi cutiile cu ciocolată cu ierburi fine şi mirodenii", spune Daniela Leonte. La festival, vizitatorii au ocazia să şi guste din dulciurile rafinate oferite de firmele participante.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite