Cadouri pentru Paşte, doar în zone autorizate de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din 20 martie, Primăria Sectorului 6 primeşte solicitări pentru autorizarea comercializării cadourilor specifice Sărbătorilor Pascale. Cererile trebuie depuse la Serviciul Autorizarea

Începând din 20 martie, Primăria Sectorului 6 primeşte solicitări pentru autorizarea comercializării cadourilor specifice Sărbătorilor Pascale.
Cererile trebuie depuse la Serviciul Autorizarea Activităţilor Comerciale, dacă este vorba de amplasamentele situate pe domeniul public sau la Administraţia Pieţelor, pentru amplasamentele din pieţele sectorului.
Autorizaţiile vor fi eliberate începând cu data de 5 aprilie şi vor fi valabile în perioada 10 - 23 aprilie 2006. Actele necesare pentru obţinerea acordului de comercializare sunt certificatul de înregistrare sau autorizaţia eliberată în baza Legii 507/2002 şi a Legii 300/2004 şi cererea tip. Plata pentru ocuparea terenului se va face la Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6 - Centrul de la Favorit, destinat în exclusivitate persoanelor juridice sau la Administraţia Pieţelor Sector 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite