Cabral, justiţiarul de la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locurile de parcare din Capitală pot fi întotdeauna o adevărată problemă. În aceste cazuri, şoferii bucureşteni găsesc locuri de parcare inedite.

Un şofer găsit de cuviinţă să-şi parcheze maşina pe bulevardul Metalurgiei, jumătate în stradă, jumătate pe spaţiul verde de pe marginea drumului. Momentul a fost imortalizat de vedeta tv Cabral, care a ţinut morţiş să facă publică parcarea originală.

image

„Nu ştiu de ce, dar când am văzut cum a fost azvârlit Opel-ul ăsta pe scuarul de pe mijlocul Bulevardului Metalurgiei, mi-a venit în cap fix agaricul (corect în jargon: agarici) care stă pe banca din parc cu picioarele pe şezutul băncii şi cu fundul pe spătar, cu Nokia cu Mp3 Player în mână (şi ştim cu toţii ce lălăieli se scurg din telefonul ăla), fluierând tembel după liceence şi trimiţând simultan „pooops"-uri pe mess. Poate că omul a avut o urgenţă, poate a făcut un atac de panică sau o cădere de calciu, poate n-a observat scuarul. Nu ştiu, cert este că rezultatul final arată atât de... „parte din peisaj" încât mă sperie", a spus Cabral pe blogul său.

image

În plus, foarte mulţi au comentat aceste poze, unul dintre „internauţi" spunând că „şoferul maşinii din poze nu e un cocalar, e o blondă. Nu a avut loc unde parchează de obicei (deranjând pe toţi care vor să intre către parcarea de pe trotuar) şi a urcat-o şi ea unde i s-a părut mai uşor. În gând am înjurat-o şi eu de multe ori când trebuia să urc bordura, că lăsa maşina blocând o parte din rampa de urcare pe trotuar".

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite