Mai multe trenuri au avut întârzieri din cauza furtului de cabluri. Vezi lista trenurilor care au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trenuri care sosesc sau pleacă spre Constanţa au înregistrat întârzieri. Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că azi-noapte, în jurul orei 2.00, pe secţia de circulaţie Bucureşti Nord – Pajura (km 1+150) persoane necunoscute au tăiat opt cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 m de cablu.

UPDATE În jurul orei 12.30, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunțat că  deranjamentul produs la instalaţiile de semnalizare de pe secţia Bucureşti Nord - Pajura s-a remediat în proporţie de 90%, întârzierile înregistrate în circulaţia feroviară reducându-se la 10-15 minute.

În urma acestui eveniment, circulaţia trenurilor între Bucureşti Nord şi Pajura, operaţiunile de manevră pe Bucureşti Nord - Griviţa (pe liniile 1-7), dar şi circulaţia la/de la Depoul Bucureşti Călători se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Cele mai mari întârzieri, de 60-80 de minute, se vor înregistra la trenurile care sosesc sau pleacă de la/spre Constanţa şi Galaţi.

De asemenea, întârzieri de 30-40 de minute se vor înregistra şi la celelalte garnituri, deoarece este afectată şi activitatea în Grupa Tehnică Griviţa (liniile 1-7) şi la Depoul Bucureşti Călători, unde se pregătesc şi formează garniturile şi locomotivele pentru Gara de Nord.
Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor furate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

Din cauza întârzierilor semnificative până la ora 11.00, următoarele trenuri de călători au fost anulate:

    * Acceleratul 1799 Piteşti – Curtea de Argeş
    * Acceleratul 1792 Curtea de Argeş – Goleşti
    * Acceleratul 1791Bucureşti Nord – Piteşti
    * Acceleratul 1886 Târgovişte – Titu
    * Acceleratul 1883 Titu – Târgovişte
    * Acceleratul 1794 Titu – Bucureşti Nord
    * Rapidul 686 Constanţa – Bucureşti Nord

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite