Bărbatul înjunghiat şi spânzurat în urmă cu două luni în Capitală ar fi fost ucis chiar de amantul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit spânzurat şi înjunghiat la 21 iunie în apartamentul său de pe strada Alexandru Vlahuţă, din sectorul 3. Principalul suspect este Ştefan Ionuţ Lupeş, un tânăr de 22 de ani din Vaslui, cu care victima ar fi fost într-o relaţie de dragoste, potrivit oamenilor legii.

MAI CITEŞTE ŞI:

Poliţia caută un ucigaş! Cel care l-a omorât pe bărbatul din sectorul 3, în iunie 2011, este dat în urmărire internaţională

Ionuţ Lupeş si-a cunoscut prietenul în piaţa din cartierul Floreasca, unde victima avea o tarabă. Potrivit vecinilor, relaţia dintre cei doi era de câteva luni, potrivit Ştirile Pro Tv.

Victima a fost descoperită în sufragerie. Bărbatul fusese înjunghiat şi apoi spânzurat. Anchetatorii şi-au dat seama că autorul crimei ar fi Ştefan Ionuţ Lupeş din cauză că, după comiterea faptei, autorul a luat legătura cu un prieten din judeţul Vaslui, căruia i-a relatat despre cele petrecute.
La data de 8 august, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupeş, în prezent dispărut de la domiciliu.
Se pare ca imediat dupa comiterea crimei bărbatul a părăsit ţara. Ar fi luat cu el, susţin prietenii, şi banii muncitorilor cu care lucra la o vilă din Bucureşti, din acelaşi cartier în care muncea victima.

La data de 11 august s-a emis un mandat de urmărire internaţională în vederea extrădării, precum şi un mandat european de arestare pe numele acestuia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite