Bucureşti: CONCURS Câştigă un tatuaj gratuit cu Madonna!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ oferă acest cadou unui fan al artistei. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în ediţia de duminică a ziarului nostru.

Cu ocazia celui mai aşteptat concert al anului care va avea loc în această seară în Parcul Izvor, ziarul „Adevărul de Seară“ oferă gratuit unui fan înfocat al artistei americane, un tatuaj Madonna.

Norocosul beneficiar îşi poate alege exact ce îşi doreşte şi mărimea tatuajului - cu numele, chipul sau cu ceva care să aibă legătură cu artista! Şi partea bună este că nu trebuie să plătească niciun ban.

Artistul care va executa desenul permanent este Alex „Caligari“, proprietarul studioului de tatuaje „Black Ink Studio“, din centrul Bucureştiului.

Preţul unui tatuaj făcut de Caligari poate să depăşească 1.000 de euro
Preţul unui tatuaj realizat de Caligari începe undeva pe la 30 de euro şi poate depăşi chiar 1.000 de euro. La iniţiativa ziarului „Adevărul de Seară“, el a fost de acord să tatueze pe unul dintre fanii cântăreţei de muzică pop, gratuit.

Alex este tatuator de şapte ani, deci cel care va fi câştigătorul concursului „Adevărul de Seară“, este pe mâini bune.

Printre cei pe care i-a tatuat Alex se numără Guillaume Depardieu, fiul celebrului actor Gerard Depardieu. „A vrut să îi scriu numele fiicei lui şi cuvântul libertate“, îşi aminteşte tatuatorul.

Cei care vor să se convingă de măiestria lui Caligari, o pot face accesând site-ul www.alex-tattoos.com.

Regulamentul concursului
Cei care doresc să participe la concurs, se pot înscrie la numărul de telefon: 0721.149.743, printr-un mesaj sau apel telefonic, astăzi, mâine, vineri şi sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00, sau printr-un simplu e-mail, la adresa: bucuresti@adevarul.ro..

Mesajele sau e-mailurile trebuie să conţină: numele întreg şi real al concurentului, oraşul în care acesta locuieşte şi motivul pentru care el/ea ar trebui să fie ales/aleasă pentru a fi tatuat gratuit de unul dintre cei mai buni în meserie din Bucureşti.

Câştigătorul, care va fi desemnat prin tragere la sorţi, va fi anunţat în ediţia de duminică a ziarului „Adevărul de Seară“. Aşteptăm mesajele voastre! Succes!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite