Bucureşti: Şi sindicaliştii CFR se pregătesc de grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii Radu Berceanu a declarat astăzi că liderii sindicali din CFR intenţionează să pregătească o grevă similară celei de la Metrorex.

„Nu ne-am primit tichetele de masă de şapte luni. Nu este exclusă greva care va fi cel mai probabil la 27 noiembrie. Vom întrerupe activitatea pentru trei ore“, a declarat, pentru „Adevărul“, Ion Molea, preşedintele Alianţei Naţionale a Federaţiilor din CFR.

Ultimul miting al angajaţilor CFR a avut loc la 29 aprilie. Aproximativ 10.000 de feroviari au protestat atunci la Gara de Nord, în faţa sediului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii împotriva disponibilizărilor de la cele trei companii CFR. Mitingul a fost urmat de un marş de protest pe traseul Ministerul Transporturilor - Guvernul României - Gara de Nord.

Greva de la metrou a paralizat astăzi traficul din Capitală. Peste 1.000 de angajaţi de la Metrorex, din totalul de 4.250, nu au  lucrat astăzi, în intervalul orar 04.00-16.00, ca urmare a grevei  generale pe termen nelimitat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite