CAZUL „MĂDĂLINA MANOLE“/ Beatrice Comăceanu, avocata tragediilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata părinţilor Mădălinei Manole, Beatrice Comăniceanu, s-a remarcat în ultimii ani prin cazurile cu miez „suculent“, intens mediatizate.

Citiţi şi

Părinţii Mădălinei: "Nu are rost să umblăm prin tribunale!"

După ce a apărat-o pe Magda Ciumac şi s-a ocupat de cazuri de malpraxis infantil din Capitală, Comăniceanu a ajuns din nou în mijlocul unei speţe care să o catapulteze în lumina reflectoarelor.

Numele lui Beatrice Comăniceanu se leagă de câteva tragedii devenite subiecte de largă dezbatere pentru mass-media. Apăratoarea Magdei Ciumac, a Andreei Mocanu, în cazul medicului Răzvan Trancă sau a familiei Dragomir, în cazul bebeluşului ars la Maternitatea Bucur din Capitală, Comăniceanu a revenit pe scena proceselor cu impact public major şi cu potenţial dramatic, alegând să-i reprezinte pe părinţii Mădălinei Manole în conflictul acestora cu soţul artistei, Petru Mircea.

„Aşa a fost să fie, să-i apăr eu. Când am fost la ei şi am făcut cunoştinţă vreau să vă spun că am ieşit din casă de acolo foarte afectată de drama prin care trec ei şi mai ales m-a dat peste cap cum au dat tablourile jos şi dorm cu ele în pat“, a povestit avocata în biroul său de la etajul al doilea al unui bloc din centrul Bucureştiului.

Magda Ciumac, „rampa de lansare“

Excentrica avocată nu se sfieşte să recunoscă faptul că Magda Ciumac a ajutat-o să fie în atenţia presei şi că ea însăşi îşi îndeamnă clienţii să colaboreze cu ziariştii. „Ea a fost rampa mea de lansare. De când am început, am şi păstrat o relaţie de prietenie cu ea. A fost un dosar mediatizat, aşa am ajuns să mă cunoască lumea. Mă oprea lumea pe stradă să mă întrebe ce face Magda. De aici, cu mass-media, am început să fiu cunoscută“, a mărturisit Comăniceanu. De asemenea, ea a spus că a ajuns avocata Magdei Ciumac la recomandarea lui Stelian Ogică, cu care este bună prietenă potrivit afirmaţiilor sale.

„Nu există nişte probe palpabile“

Acuzaţiile pe care le-au adus Eugenia şi Ion Manole soţului fiicei lor sunt că nu a avut grijă de ea şi că, împreună cu mama lui, este autorul moral al tragediei, contribuind astfel la înlesnirea sinuciderii.

„Aşteptăm deciziile procurorului în evoluţia anchetei. În urma declaraţiilor pe care le-au dat părinţii la Poliţia Capitalei se va putea decide. Dar este greu să iei o decizie pe seama unor declaraţii date de părinţi, care nu pot fi probate. Nu există nişte probe palpabile, nişte probe pe care te poţi baza atât pe partea de urmărire, cât şi la instanţă“, a mai spus Comăniceanu. Acum două zile, părinţii Mădălinei Manole s-au hotărât să renunţe la a cere în instanţă tutoriatul copilul. „Au decis să se ocupe de nepotul lor şi de averea lui împreună cu tatăl micuţului, Mircea Petru“, a lămurit avocata.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite