CAMPION PENTRU ROMÂNIA În premieră, pentru meciul lui Lucian Bute, cupola Romexpo va fi demontată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupola metalică a pavilionului central Romexpo, gazda galei de box de sâmbătă, în care Lucian Bute îşi va apăra centura mondială IBF la supermijlocie, va fi demontată pentru a permite instalarea a patru panouri video uriaşe.

În paralel cu montarea tribunelor în vederea galei „Campion pentru România'', a început şi operaţiunea de demontare a cupolei Romexpo, dar şi instalara ringului, informează Federaţia Română de Box. Această operaţiune prevede montarea unor panouri video uriaşe. Este pentru prima oara de la inaugurarea pavilionului central de la Romexpo când se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor.

Şi la gala de la Bucureşti, Lucian Bute va avea pe şort frunza din logoul brandului turistic al României, el având un contract de promovare a imaginii ţării noastre. Meciul de la Bucureşti dintre Bute şi francezul Jean-Paul Mendy va fi transmis în direct in Canada (TVA), Statele Unite şi Franţa, dar şi în alte 50 de ţări.

La meciul la care sunt aşteptaţi peste 9.000 de spectatori Bute îşi apără pentru a 8-a oară centura cu diamante.

Pugilistul francez Jean Paul Mendy, adversarul lui Lucian Bute în meciul de sâmbătă de la Romexpo, a ajuns ieri la Bucureşti. Francezul de 37 de ani a făcut la aeroport primele declaraţii, spunând că e pregătit să-l înfrunte pe Lucian Bute. „Va fi o luptă grea, am venit să înfrunt un campion. Ştiu ce mă aşteaptă, dar m-am pregătit bine. Nu mi-e frică de Lucian Bute. Se poate întâmpla orice în acest meci.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite