Înţepătorul de pe tramvaiul 41 este obligat să plătească daune între 20.000 şi 40.000 victimelor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Nistor, bărbatul care a intepat opt femei în tramvaiul 41 în luna iaunuarie, a avut ieri un test dificil de dat. El a avut de dat ochii cu cele opt victime ale sale la Judecatoria Sectorului 6. O parte din victimele lui îi cer daune morale.

Opt persoane au depus plângeri împotriva bărbatulului care înţepa femei în tramvaiul 41. Ele îi cer daune materiale agresorului. În urma sentinţei, Cătălin Nistor este obligat să meargă la un psiholog pentru consiliere.

Dacă la început, şase dintre victimele sale erau hotărâte să-i ceară daune morale, până la urmă doar trei femei sunt decise să meargă mai departe, cerându-i acestuia între 20.000 si 40.000 de lei daune morale.

Potrivit evz.ro. atacatorul a declarat că regretă gestul său care l-a adus în faţa judecătorilor. "Ştiu că am greşit, vreau să mă împac cu victimele", a declarat Nistor în faţa instanţei.

Barbatul a fost eliberat pe 18 martie din arestul poliţiei. Soţia lui Nistor a divortat de bărbat, la scurt timp după izbucnirea scandalului. Bărbatul era funcţionar bancar, iar fosta lui soţie, Irina Nistor, avocat

Magistraţii au stabilit, de asemenea, că, pe o perioadă de patru ani, Cătălin Nistor are de îndeplinit mai multe obligaţii:
- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti
- să anunţe orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea
- să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă
- să comunice informaţii cu privire la mijloacele sale de existenţă
- să nu intre în legătură cu părţile vătămate
- să se supună măsurii de îngrijire constând în urmarea unui curs de consiliere individuală, de grup şi individual.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite