SENZAŢII TARI Bungee jumping cu 100 de lei în Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de adrenalină vor putea sări legaţi cu o coardă elastică de la 50 de metri, în zona pistelor de skating a parcului. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a instalat ieri, în parteneriat cu o firmă de profil, o macara pentru bungee jumping.

Începând de ieri, la skate-parcul din Herăstrău, bucureştenii pot practica bungee jumping pentru o taxă de 100 de lei. Deschiderea sezonului pentru senzaţii tari a avut loc ieri, când au fost făcute şi primele demonstraţii chiar de reprezentanţii firmei.

„Acest loc este special pentru cei cărora le place foarte mult acest sport, întrucât aici sunt copaci, iar doza de adrenalină creşte. Este un sport extrem într-adevăr! Şi eu trag câteva guri de aer înainte de a sări, pentru că sunt şi eu om, chiar dacă practic acest sport de mult timp. Dar totul este sigur. Şi macaraua prezintă siguranţă sută la sută, la fel şi locaţia. Noi am făcut probe înainte”, ne-a spus Marius Constantinescu, unul dintre reprezentanţii firmei de bungee jumping.

Trebuie să ai minim 60 de kilograme

Pentru a practica acest sport, clienţii trebuie să aibă minim 18 ani. Cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani pot sări doar cu acordul părinţilor. O altă condiţie impusă clienţilor este să aibă între 60 şi 115 kilograme. Imediat după primele demonstraţii au apărut şi primii clienţi. „Este prima dată când am făcut bungee jumping şi a fost foarte tare. M-am speriat un pic când a început să mă învârtă, dar e palpitant”, ne-a spus Alexandru Stanciu, în vârstă de 34 de ani.

Macaraua va rămâne instalată la skate – parcul din Herăstrău până la jumătatea lunii octombrie şi va fi la dispoziţia clienţilor în fiecare zi, în intervalul orar 12.00 – 00.00. Până acum, firma care deţine macaraua închiria echipamentul doar la festivaluri când avea în medie 15 clienţi pe oră.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite