Bună dimineaţa, aici Adevărul de Seară! Vezi cum şi-a început ziua şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pleacă de acasă în jurul orei 7.15 şi ajunge la muncă în jur de 7.30. Locuieşte în cartierul Ştefan cel Mare, deci aproape de Poliţia Capitalei, care se află pe Calea Victoriei şi nu face mult până la serviciu. Ziua de muncă se încheie în jurul orei 20.30 -21.00 dar sunt momente în care intervin evenimente chiar şi în timpul nopţii.

„Sunt şi cazuri în care este necesar să particip la anumite evenimente care se petrec noaptea şi atunci tot programul se decalează. În mod normal plec de la 7.15 de acasă şi ajung la muncă pe la 7.30. Încep ziua cu studiul evenimentelor din ultimele 24 de ore şi iau măsurile necesare de remediere ale posibilelor probleme. La 8.15 am şedinţa de analiză cu directorii adjuncţi. Dacă sunt probleme într-un anumit serviciu, de exemplu pe Judiciar, convoc o şedinţă şi cu şefii de acolo“, susţine chestorul Viorel Vasile, şeful Poliţiei Capitalei.

El susţine că programul de muncă se încheie în jurul orei 20.30-21.00 şi lucrează şi în weekend. „Sâmbăta şi duminica îmi beau cafeaua acasă, deoarece ajung la serviciu în jurul orei 9.00, dar în timpul săptămânii o beau la muncă“, a mai spus şeful Poliţiei Capitalei.

Săptămâna aceasta va fi una mai ocupată pentru chestorul Vasile întrucât trebuie să se ocupe de noile organigrame făcute după deciziile de restructurare a mai multor poliţişti din sistem.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite