Bucureşti: Onţanu îi duce pe şefii asociaţiilor de locatari în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Preşedinţii asociaţiilor de locatari susţin că merg la un seminar pe tema reabilitării termice a blocurilor. Scopul real al acestor excursii este vizitarea unei mănăstiri din Bulgaria. Excursiile organizate de primărie costă aproximativ 100.000 de euro.

Preşedinţii asociaţiilor de locatari din Sectorul 2 au primit drept cadou, din partea primarului Neculai Onţanu, cu ocazia zilelor Bucureştiului, o excursie în Bulgaria.

Sute de persoane s-au adunat ieri dimineaţă în faţa sediului Primăriei Sectorului 1 unde erau pregătite cinci autocare ale societăţii comerciale “Rahova Internaţional”. Primăria a lansat această invitaţie nu doar pentru şefii asociaţiilor de locatari ci şi pentru soţiile acestora.


Vor vizita Mănăstirea de Piatră Basarabov

Cei mai mulţi dintre ei nu au dorit să vorbească despre destinaţie sau au spus că vor participa la un seminar pe tema reabilitării termice a blocurilor, care va avea loc în Bulgaria. Reprezentanţii Primăriei au fost mai curajoşi şi au povestit că excursia va fi una turistică şi nu în interes de serviciu.

" După cum se ştie, se împlinesc 550 de ani de când Bucureştiul este capitala României. Scopul acestei excursii este vizitarea Mânăstirii de Piatră „Sfântul Dimitrie Basarabov," lăcaş în care s-a născut şi a trăit ocrotitorul Bucureştilor.", a declarat pentru Antena 3, Mariana Georgescu, director de relaţii cu publicul în cadrul Primăriei sectorului 2.  


Edilii nu vor să divulge numele companiilor care au donat bani

Oficial, deplasările vor dura câte o zi iar bugetul provine din donaţiile unor companii, conform spuselor Marianei Georgescu.  Edilii sectorului nu vor să ofere mai  multe amănunte despre această excursie şi nici nu vor să dezvăluie numele companiilor care au donat bani.

 Neoficial vor fi 4 serii de excursii de câte o zi pentru aproape 1000 de persoane, preşedinţii asociaţiilor de locatari împreună cu soţiile lor. Pentru transportul şi masa fiecărei persoane primăria cheltuie aproximativ 100 de euro, respectiv 100.000 de euro în total.

“Toţi preşedinţii asociaţiilor de locatari împreună cu soţiile acestora, vor fi transportaţi cu autocarul la sud de Dunăre, în localitatea Ruse, începând cu data de 29 august în patru serii de câte o zi. Zilele de plecare au fost stabilite în intervalul 29 august -  15 septembrie”, au declarat surse din Primăria Sectorului 2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite